Buitenstaanders

Het Arboretum bekeken door kunstminnende ogen

Hoe kijk jij naar jezelf? Als kunstenaar, als mens, als aardbewoner, als collega, als zoon of dochter van… in deze groep? Hoe kijken de anderen naar jou, wat is jouw beeld van de anderen? Hoe voel je je op deze wereld? Hoor je erbij of sta je er een beetje buiten? Ben je als een boom en lijken je levensprocessen naar binnen gekeerd en bijna onzichtbaar? Ben je een rebel, een miskleun, een dilettant, een outsider, een randfiguur, een miskend genie misschien. Of is het Hoog Sensitieve jouw wereldinvulling? Weet je soms de dingen maar half, of is ‘onbekend maakt onbemind’ jou op het lijf geschreven? Hoor je soms de klok luiden en weet je niet waar de klepel hangt? Blijft er af en toe iets aan de schors hangen? Ben je een hoogvlieger of heb je last van zelfinductie? Kortom, hoe staan we ieder voor zich in deze wereld, in deze maatschappij, in deze groep?

Het bestuur van Kappa heeft zich diep over de materie gebogen en heeft BUITENSTAANDERS gekozen als monumentale drager voor de expoperiode tussen 10 juni en 28 augustus 2022 in het prachtige arboretum van Kalmthout.

Binnenkort wordt er meer info op jullie losgelaten, maar brainstormen en gaan kijken ter plekke kan al. Geniet ervan. Van de uitdaging, de wandeling in een groene omgeving en laat je creatieve ideeën stormen als een stevige wind door de boomkruinen.

Op 25 augustus 10u komen we samen voor een wandeling in het arboretum, kunnen de vragen gesteld worden en wordt er uitleg gegeven. Zeker je naam opgeven bij info@kappakunstplatform.be als je erbij wil zijn.