YES! met een ? of een !

YES! met een ? of een !

13/05/2020
/ / /
Comments Closed

YES! heeft een nieuwe dimensie. Het project kan het antwoord zijn na de coronacrisis. Na alle maanden van lockdown, onzekerheid en zorgen kan YES! een positief antwoord zijn om er opnieuw tegen aan te gaan. Het project YES! was al eerder geconcipieerd als een antwoord ten aanzien van de vergankelijkheid en het verval. Met YES! konden de kunstenaars ook een antwoord bieden op onze manier van leven en de invloed op de omgeving.

Met de coronacrisis en de nooit geziene impact daagt het project de kunstenaars uit om de levenskracht een nieuwe kans te geven en opnieuw op een nieuwe wijze het leven en de samenleving vorm te geven.

In een tijd waarin achter alle initiatieven vraagtekens worden geplaatst, gaat Kappa voor om een sterk kunstproject. In een verantwoorde en veilige vorm.

Inschrijving voor 31 mei

Kappa is benieuwd naar de concrete voorstellen van de kunstenaars. In het voorstel neem je zo veel mogelijk gegevens op over de inhoud en vorm van je werk. Ook info over hoe je het wil tentoonstellen. Graag voor 31 mei indienen. Hier vind je de link naar het inschrijvingsformulier inschrijving

Nieuwe ontmoeting: 16 juni

Wil je ook weten welke de voorstellen van de kunstenaars zijn? Wil je het algemeen plan van inrichting kennen? Wil je meedenken over de organisatie? Kom dan naar de nieuwe ontmoeting. Deze wordt gepland op dinsdag 16 juni om 20u  in het jeugd- en ontmoetingscentrum Rozemaai, Herman Vosstraat 1A, Rozemaai. Deze datum is onder voorbehoud.

YES! blijft YES met een !

We kijken uit naar je creatie!

Comments are closed.