Muziek oktober

Je bent een kunstliefhebber. Je bezoekt een kunsttentoonstelling. En je wordt verrast door de titel van de kunstwerken. De titel van elk beeldend werk is tevens de titel van een muzikaal werk. Ongetwijfeld een origineel uitgangspunt van de groepstentoonstelling van oktober e.k.. De titel die je aan je kunstwerk geeft, is tevens de titel van een muziekwerk. Alle muziekgenres zijn mogelijk: van klassiek, volksmuziek, jazz, blues, pop, kleinkunst, rock tot dance, hip hop en rap. Je komt op een kunsttentoonstelling. En je wordt verrast door een dichter, schrijver, verteller of muzikant die, geïnspireerd door een van de beeldende werken van de tentoonstelling, een interventie brengt. Een korte inbreng of een optreden. Het andere belangrijk element van het evenement is de interactie tussen beeldende kunstenaars, dichters, schrijvers, vertellers en muzikanten. Ook een formule die boeiend is voor de bezoekers.
Hoe gaan we te werk?
– De tentoonstelling vindt plaats van zaterdag 6, 13 en 20, zondag 7, 14 en 21 oktober 2018 van 11 tot 17u in het Oud-gemeentehuis (Expog) Kapellen.
– De vernissage is op vrijdag 5 oktober om 20u.
– Beeldende kunstenaars schrijven in voor 1 augustus bij Jeannine Geertsen, jeannine.geertsen@skynet.be.
– Het inschrijvingsformulier vind je via volgende link
inschrijving
– Maximaal 3 werken kunnen tentoon gesteld worden. Als er onvoldoende plaats is, wordt het aantal werken per exposant verminderd.
– De beeldende werken zijn nog niet bij Kappa tentoongesteld.
– Informatie over de beeldende werken is na 1 augustus ter beschikking van de dichters, schrijvers, vertellers en muzikanten.
– Na 1 augustus kunnen dichters, schrijvers, vertellers en muzikanten inschrijven met een of meerdere interventies.
– De deelname in de onkosten van de tentoonstelling bedraagt 10 euro per kunstenaar.