Surpries

Het zijn uitzonderlijke moeilijke tijden. Voor iedereen. Voor alles wat we doen.  Toch blijven we creatief bezig. Toch blijft Kappa actief.
Kappa wil van 24 september tot 31 oktober 3 x 2 weekends exposeren in het Oud-gemeentehuis EXPOG van Kapellen. Het wordt geen tentoonstelling met veel exposanten en een gezamenlijk thema. Integendeel. We kiezen opnieuw voor de formule van Surpries. In het voorjaar van 2018 organiseerde Kappa voor het eerst en met succes 3 tentoonstellingen in de kapel van de Heuvels.
Bij Surpries kiest elke exposant zijn eigen thema. Je kan het aantal werken voorstellen dat je nodig vindt. Kappa werkt met een curator die een selectie maakt tussen de kandidaten. Hij begeleidt de kwaliteit van de tentoonstelling. De exposanten stappen in een interactief proces met een curator en met Kappa.
Ga je de uitdaging aan? Ben je kandidaat om je werk tentoon te stellen? Laat het ons dan weten. Graag voor 28 februari. Met een mail naar info@kappakunstplatform.be. Informatie over je ideeën en voorstellen mag je zeker meesturen.