Louwke Poep

Op 8 mei zal het 75 jaar geleden zijn dat de tweede wereldoorlog werd beëindigd. Een moeizame wederopbouw kon beginnen in een wereld in puin met miljoenen doden. Kappa wil een kunstevenement organiseren over macht en onmacht, verdriet en troost, kracht en hoop. ‘De treurende moeder’ tegenover het oud-gemeentehuis in Kapellen, beter bekend als Louwke Poep, veruiterlijkt de droefheid en het leed.

Zaterdag 9 en 16 mei – Zondag 10 en 17 mei – 11u – 17u

Vernissage: vrijdag 8 mei 20u

Oud-gemeentehuis Expog Kapellen

Sinds de bekendmaking van het nieuwe project zijn heel wat kunstenaars nieuwe kunstwerken aan het voorbereiden en aan het realiseren. Heel wat nieuwe ideeën worden opgezet. Tijd om hierover te praten en te overleggen.

Ontmoeting

Alle geïnteresseerden worden uitgenodigd op een ontmoeting om hun project voor te stellen en om over het evenement van gedachten te wisselen. Dit op dinsdag 4 februari om 20 u in De Oude Pastorie van Kapellen.

Inschrijven voor zondag 29 februari bij Jeannine Geertsen, jeannine.geertsen@skynet.be, Heizoomlaan 21, 2950 Kapellen, tel. 0032 486 56 52 53. Maximaal 3 werken kunnen tentoon gesteld worden. Als er onvoldoende plaats is, wordt het aantal werken per exposant verminderd. De beeldende werken mogen nog niet tentoongesteld zijn. De deelname in de onkosten van de tentoonstelling bedraagt 10 euro per kunstenaar. De exposanten dienen ook lid te zijn van Kappa.

 

Titel kunstwerk Gebruikte materialen Afmetingen Verzekeringswaarde
1  

 

2  

 

3