Groep 2!

59 kunstenaars brengen “vergankelijkheid” naar kerk Attenhoven Hoevenen
In de groepstentoonstelling van Kunstplatform Kappa leggen 59 kunstenaars diverse vormen van vergankelijkheid vast. In een wereld die voortdurend evolueert, nodigen de kunstwerken je uit om de schoonheid en diepgang en vergankelijke vormen te omarmen. De tijdelijkheid van kunstwerken geeft zowel kunstenaar als toeschouwer toegang tot diepe symboliek en betekenis. Kunstwerken, materialen en tentoonstellingsruimte zijn momentopnames, die zullen transformeren of verdwijnen en alleen voortleven in ons geheugen. Met elke penseelstreek, foto, gebeeldhouwde vorm en woord leggen de kunstenaars hun kijk op vergankelijkheid vast. Ze nodigen je uit te reflecteren over de subtiele dans tussen geboorte en verval. De kunstenaars brengen dit rijke thema op een indrukwekkende wijze tot leven in de historische kerk Attenhoven in Hoevenen.
De werken van de 59 exposanten worden getoond in twee groepen. Groep 1 stelt tentoon van 16 tot 24 september.
Groep 2 exposeert van 30 september tot 8 oktober. Dan is het de beurt aan Ann Schiltz, Annie Janssen, Carry Wouters, Chloe Tielanta, Christel Rapier, Dirk Bouwen, Hilde Vleugels, Hugo Quirynen, Huguette Berndtson, Ingrid Gulinck, Ivan Janssens, Jack Janzen, Jan Daneels, Ludo Delbon, Lutgart Jaeken, Madeleine Nieuwlaat, Magda Wesenbeek, Marc Daneels, Marcel Mous, Mariella Claes, Maryse Vermeersch, Mieke De Bruyne, Mieke Jacobs, Patricia Rillaers, Pieter-Jan Maesen, Silke Daneels, Suzanne Weynants, Wim Haazen en Winnie Lemmens.
De groepstentoonstelling Vergankelijkheid gaat door in kerk Attenhoven, Blokweg 131 in Hoevenen en is in het weekend toegankelijk van 11u tot 17u.