Zondag 22 april: open atelierroute!

Zondag 22 april: open atelierroute!

12/04/2018
/ / /
Comments Closed

Op zondag 22 april van 11 tot 17 uur is iedereen welkom in de ateliers van Kapelse kunstenaars! Tijdens deze Open Atelierroute zijn er maar liefst 14 ateliers te bezoeken. Het infopunt is in de bibliotheek waar je de nieuwe collectie van de Kunsttoren kan bewonderen. Hier haal je de infobrochure op en geniet je van een hapje en een drankje. In deze infobrochure vind je alle informatie over de ateliers en een fietsroute langs de ateliers die je op eigen houtje doet.

Art ten hove
Een echte out-of-the-box tentoonstelling. Chris Back, Christ’l Lamot, Erik Simons, Ingrid Piens, Ivan Janssens, Kristel Jacobs, Ludo Van Alphen, Riet De Bakker en Yvonne Vleugels halen hun kunst binnenstebuiten. Ze komen naar buiten met schilderijen, beelden, keramiek, tekeningen, grafiek en gedichten.

Atelier asielcentrum
Dit jaar neemt ook het opvangcentrum voor asielzoekers deel aan de Open Atelierroute. Kappa-kunstplatform geeft verschillende workshops in het creatief atelier van het opvangcentrum. Niet alleen schilderen, tekenen en andere vormen van beeldende kunst komen aan bod, de bewoners
experimenteren ook met schrijven en dichten. Ook de resultaten van de workshops die de jongeren in de loop van de paasvakantie volgden, stellen ze tentoon.

Comments are closed.