Surpries 2025

Kappa is blij om aan te kondigen dat de langverwachte tentoonstelling Surpries weer plaatsvindt in 2025. In deze tentoonstellingen wordt het werk van zeven kunstenaars belicht, wat hen een platform biedt om hun werk in volle glorie te tonen. Dit is een fantastische gelegenheid voor kunstenaars om naar buiten te treden en een connectie te maken met het publiek.
Vier curatoren, elk met een eigen perspectief, zullen een dynamische en multidisciplinaire tentoonstelling samenstellen. De curatoren zullen door hun doordachte selectie en rangschikking een samenhangend en boeiend verhaal creëren dat de diepte en breedte van de hedendaagse kunstpraktijk benadrukt.

Zeven kunstenaars, vier tentoonstellingen
31 jan. – 9 feb. / 14 feb. – 23 feb. / 28 feb. – 9 maart / 14 maart – 23 maart Vr. & za.& zo 11u-17u
EXPOG Kapellen

– Exposant kiest eigen thema.
– Geïnteresseerden dienen een kandidatuur in (portfolio in met voorgaande werken en een concept voorstel voor de werken).
– Selectie door commissie. De commissie beslist autonoom en soeverein. Een commissie zal zich voor de voorselectie baseren op de dossiers.
– Deelnemers die een ontwerp insturen verbinden zich ertoe – als zij geselecteerd worden – hun werk(en) uit te voeren en aan te leveren voor de geplande tentoonstelling.
– Elke kandidaat mag maximaal 7 werken presenteren, gerealiseerd binnen de periode van 5 jaar voorafgaand aan de tentoonstelling. Het aantal van 7 werken kan verminderd worden als er onvoldoende plaats is.
– Surpries wordt opgebouwd onder supervisie van een curator.
– De exposanten zijn lid van Kappa
– De deelname in de onkosten van de exposant (publiciteit, catalogus, vernissage en organisatie) bedraagt 60 euro.
– De exposanten zorgen voor de permanentie.
– De kandidatuur wordt voor 20 augustus ingediend via expo@kappakunstplatform.be.